1 Undershaft

SCROLL DOWN
SCROLL DOWN
SCROLL DOWN
SCROLL DOWN
SCROLL DOWN

Developed for the renowned insurance provider Aviva, OAG have assisted TTSP in implementing a vibrant modern twist on the 1960s building located in the hub of London’s financial district.

Working closely with Como to support this landmark structure we used 7.6 metre high glass fins, weighing in at just under a tonne each.

With the digital expertise of Light Lab, OAG have transformed the interior into a technical haven fit for the 21st century. We installed feature LED back lit panels to fill the buzzing entrance and projecting feature pods with splashes of colour.

 

Surrounding the double height entrance foyer are 8 metre bolted low iron glass panels. This along with the structural fins allowed us to surround the reception with single glazed glass, an inner city feat in itself.

Working alongside 3000 other employees is no easy challenge, however by merging this two phase project into one, as well as operating outside of office hours, we were able to complete the task with as little disruption as possible.

This project is a testament to OAG’s ability to push the levels of innovation whilst working around the constraints of an existing build.

 

 

  • Location: EC3 London
  • Main Contractor: Como
  • Project Value: Circa £5.5 Million


Accreditations

WordPress Lightbox Plugin